• slidebg1

Sfeerimpressie

Begin oktober 2014 is 1480 Foodbar in het bruisende centrum van Alkmaar geopend. In een monumentaal pand, waarvan de authenticiteit behouden blijft, heeft dit etablissement een ware regiofunctie.

Een vernieuwend en energiek horecabedrijf waar men niet alleen voor ontbijt, lunch en diner terecht kan, maar ook voor een high tea, baristakoffie, Italiaanse antipasti of voor een winetasting. De stijlvolle zaak met internationale allure heeft een wijnbar, geheel in de sfeer van New York, waarin alle (klassieke) grote wijnhuizen zijn vertegenwoordigd. De totale culinaire beleving wordt ondersteund door een seafood-ijsbar, waarin verse kreeft, gamba’s en verse dagvis zinnenprikkelend worden gepresenteerd.

De bruisende onderneming in het oudste pand van de stad trekt een breed publiek aan. Niet alleen door de perfecte locatie, maar vooral door het ruime, verrassende aanbod. De bijbehorende delicatessenshop heeft een ongekend assortiment aan koffie, kruidenmelanges, azijnen, (olijf)oliën en cadeauartikelen. Kortom, veel smakelijke delicatessen die heerlijk zijn voor thuisgebruik, of leuk om cadeau te doen.

Restaurant & winebar

Klik hier voor foto's

Cocktailparty 5 maart

Klik hier voor foto's

logo_inverse

is loading the page...